STYLE

  LLEIDAFrancesc Peytavi, amb una llarga trajectòria professional internacional i amb formació en Llongueras, arriba a Lleida per a oferir la seva pròpia filosofia de treball i la passió per aquest ofici. El seu lema vital és "Haz lo que amas, ama lo que haces".
Francesc Peytavi Sampietro, entra a treballar en la peluqueria Lluis Llongueras, a Barcelona, l'any 1989, preparant-se més d'un any com estilista.
Lluis Llongueras, va veure en ell una part molt creativa i immediatament ho va posar com a ajudant de Jaime Ribot, director artístic en Lluis Llongueras. Seguidament ho va introduir en el Saló de Ganduxer a Barcelona, un dels millors Salons Lluis Llongueras. Paral·lelament, Francesc aprenent en molts cursos d'estilista-maquillador i formador de formadors (per a l'equip Llongueras). Quan va estar prou preparat, Lluis Llongueras ho va triar com a deixeble per a viatjar i acompanyar-li per tot el món, per a la creació dels xous i espectacles tan reconeguts que organitzava Lluis Llongueras. Així va poder acumular moltíssima experiència més com a estilista, maquillador, formador, professor i creador artístic.
Dins del seu Currículum, pot presumir de més de 50 premis, guanyats a tot arreu del món. Entre això, el Rècord Guinness de la perruca més gran del món, Mae West.
Ha treballat en l'Olimpíades de 1992, pentinant a moltes atletes; per al Liceu de Barcelona; en el Dr. Music Festival ha pentinat personatges famosos com David Bowie, Lanny Kravitz, Bob Dilan, Sinead O'Connor, Freddie Mercury, Montserrat Caballé, actors de Hollywood i del cinema espanyol i tota la plantilla d'FC. Barcelona, models de talla mundial, unes noces reals i un sense fi de noms reconeguts a nivell mundial.

STYLE LLEIDA by FRANCESC PEYTAVI


Saloon
Saloon
Saloon

STYLE LLEIDA
EQUIPO

STYLE LLEIDA

Francesc Peytavi

Direcció i estilisme

STYLE LLEIDA

Aura Apostol

Community Manager i direcció comercial.

EL NOSTRES SERVEIS

En STYLE LLEIDA som experts en canvis de look, perruqueria, estètica, maquillatge... Oferim packs per a nuvis i assessorament personalitzat. Francesc és col·laborador del Intituto Torre Vicens.
Francesc en STYLE LLEIDA també és l'encarregat d'impartir els diferents cursos, tant a les persones que vulguin iniciar-se en aquest ofici, com a perruqueres que vulguin continuar formant-se i creixent en les seves carreres.

Apunta't a un curs

Concerta una cita a l'hora que et sigui més compatible, t'informarem dels nostres cursos i t'aconsellarem el curs ideal, amb un horari a la teva mida , perquè creixis professionalment en aquest apassionant ofici.

Al utilitzar aquest formulari, acepto les condicions de nostra política de privacitat, d'acord amb el que s'estableix per la Llei orgànica 15/1999, així com pel Reglament General de Protecció de Dades a partir del 25 de maig de 2018.

"Haz lo que amas, ama lo que haces".

En Style Lleida, amb especialitats definides que asseguren una formació integral en el món de la moda, estètica i perruqueria; et contagiarem la nostra pasion i transmetrem tota la nostra experiència i coneixements perquè puguis dur a terme el teu projecte personal i laboral amb preparació, professionalitat i creativitat.
En el segon curs podràs accedir-hi a diverses pràctiques. En elles podràs estar amb clientes de debò, treballar en les nostres instal·lacions, en el nostre saló de bellesa... en resum, conèixer totes les tasques que inclouen en aquest apassionant ofici, al costat del nostre equip.
T'ajudarem en la teva carrera. Viu el teu somni.

STYLE LLEIDA - NOTÍCIAS

Contacto

Al utilitzar aquest formulari, acepto les condicions de nostra política de privacitat, d'acord amb el que s'estableix per la Llei orgànica 15/1999, així com pel Reglament General de Protecció de Dades a partir del 25 de maig de 2018.